Blog Software Breakdown

Пред повеќе од еден месец GoodBytes посочи на една споредба на блог алатки. Во сличен стил еве уште една таква која на прв поглед изгледа малку посериозна. Во секој случај од разгледувањето на една ваква споредба може да научите што се` нудат блоговите. Токму затоа и го поставувам овој линк.

Blog Software Breakdown

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.