Влог на ТВ

Нашава блогерска заедница сеуште нема ниту еден Vlog а американциве почнаа да прават чуда со нив. Последниоот експеримент е обидот да се презентираат содржините на овој тип блогови преку кабелските ТВ канали.

The Full Disclosure Network™ will feature three short Video Blogs on 43 cable television systems starting February 15, 2006. The Hot Topics covered in the video blog debates are:- School Bond Vote Scam
– Right vs Left Journalism
– Concealed Weapon Permits?

Идеата може и не е лоша ама ние сме многу далеку… … има време ќе стасаме, никаде не се брзаме, едно по едно.

Извор: PR Web

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.