Media & Marketing Blog

Words Matter – и те како!

Многу ми е мерак кога ќе наидам на некоја добра реклама за медиуми. Секако, за медиум кој е дораснат на времето и реклама која отсликува длабоко и не ја презентира само површината.

Станува збор за Канадскиот весник The Gazette и нивнат кампања Words Matter:

Words Matter, a multi-platform advertising campaign that has given The Gazette a signature slogan and increased its profile as an innovative medium, has won international acclaim in the marketing worldКога само ќе ми текне на билбордите на А2 и Телма. Ах… некои работи од далеку се препознаваат 🙂

4 коментари на “Words Matter – и те како!”

  1. Ели

    Еве, во духот на кампањата дека „зборовите (коментарите) значат“, да пишам едно – одлично, благодарам за постирањето.

Коментарите се затворени.