Професионално усовршување на студии по новинарство и масовни комуникации

Амбасадата на Соединетите Држави во Република Македонија ја огласува Програмата за професионално усовршување по новинарство и масовни комуникации во Соединетите Американски Држави во академската година 2008-2009. Програмата ќе им овозможи на млади, како и на нешто поискусни, новинари и професионалци од областа на медиумите, кои се граѓани на Република Македонија, да ги усовршат своите вештини преку студирање и практична работа на водечки универзитети во САД.

Детали во ПДФ  и на Англсики

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Професионално усовршување на студии по новинарство и масовни комуникации

  1. Jeton 16/02/2008 at 00:47

    Ова звучи интересно. Фала за информацијата.

Comments are closed.