Пет знаци дека сте зависни од Facebook

Во прилог на јакнење на свеста за реалностите околу користењето на мрежите за дружење и дебатата за некои негативни аспекти, едно референтно видео во изработка на „ABC“ телевизија, САД:

Сумарно:

1. Не спиете доволно

2. Поминувате повеќе време на Facebook отколку што првично сте планирале

3. Станувате опседнати од „старите љубови“.

4. Ја игнорирате работата заради Facebook

5. Студена пот ве облева на помисла за исклучување од Facebook

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.