Што ќе нарачате од нашето #твитермени ?

На шега, на смеа еден забавен муабет решивме да го визуелизираме и споделиме. Во обид да си замислиме како би изгледало кога би продавал интернет маркетинг услуги како на „пазар” го направивме ова #ТвитерМени

Па, што ќе нарачате?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.