Извор: Интернет страница

Тукушто гледав дел од вестите на ТВ Телма. И во нив многу позитивно ме изненади една актуелна сторија. Имено стануваше збор за последните активности на темата ЕСМ.

Во последниот дел од веста како извор на информација од владина страна беше цитирана интернет страницата за приватизација на ЕСМ. Со овој потег јас воочувам две позитивни работи.

Првата е што традиционалните медиумите ја надминуваат бариерата кон новите медиуми (иако сум сигурен дека ова не е единствениот ниту пак првиот ваков пример)

И втората е успехот на владата да достави детални и и екслузивни информации преку интернет страница (искрено оваа повеќе ме изненади) (ова е информација)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.