Media & Marketing Blog

Кирилица.ком.мк

Update: Кирилица.ком.мк 2

Се шушка веќе некое време на темата Кирилица.ком.мк Се очекува наскоро да биде и официјално објавен а дотогаш дизајнерите на нивното лого имаат едена поучна лекција за вас и нашата кирилица

kirilica logo

Вака се пушува Ц

Знам дека цепидлачам, ама сами си го бараат :)башка ова може да се протолкува како чиста рекалама, т.е. подгревање 🙂

9 коментари на “Кирилица.ком.мк”

 1. dok

  Дури да се земе како слободно видување на дизајнерот, некој кој се крстува себе си „Кирилица” би требало повеќе внимание да обрати баш на кирилицата. Ова „Ц” кое го имаат сега не ни личи на Ц. Тое е обично у на латиница…

  Ако е сето ова намерно вака скоцкано за да се дигне прашина, бравос, иако се сомневам дека некој во Македонија мислел до толку на самопромоција

 2. dasaf

  ако размислувале така, сигурно ќе напишеле Ќирилица 🙂

 3. xxxx

  mislam deka prvo trebalo da go sredite t.e napravite sajtot a potoa da pustite reklama.

  Ama aj da ne bidam negativec so sreka na dizajnerite i se nadevam deka ke napravat nesto novo i redovno ke go azuriraat.

 4. darko156

  Не сум јас дел од сајтот, а дека требало прво да го средат, па после да се рекламираат потпишувам со две раце.

 5. marce

  ke ve bide!!! so sreka neka vi e!

 6. BOCKA

  Naslovnata strana kaj mene na kompjuterot i lap topot se otvara so Vasiot sajd.
  Prodolzete i zasega ste najdobri.
  Vi nudam sorabotka vo sportot kade sum dolgo godini prisuten.Pozdrav

Коментарите се затворени.