А вие дали работите во Фабрика?

– “Фабрика” е професионална агенција за политички маркетинг, создадена од тим експерти по комуникологија. Таа нема ниту еден активен проект или договор со кој било клиент, вклучително ни со Владата. Не учествува, ниту учествувала во врбување новинари или во други непрофесионални и неетички активности – велат во “Фабрика”. …повеќе

Баш би сакал попрецизни информации за здебелените делови.

Извор: Дневник

1 Comment А вие дали работите во Фабрика?

  1. Јован 21/02/2006 at 02:25

    „Да се отворат пак фабриките, да се вработат луѓето"

Comments are closed.