Blogeer 2.0

Дали е на повидок нова услуга од Google или станува збор за втора верзија (надградба) на Blogeer. (link)

Дефинитивно е познато дека станува збор за апликација базирана на Ajax и дека работното име на проектот е trogdor.(link)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Blogeer 2.0

  1. melbourne airport sh 21/11/2012 at 06:41

    Doctor, I keep thinking I'm a python. Oh you can't get round me like that, you know.

Comments are closed.