#комкаст 81 – еТрговија со Виктор Стојкоски од АЕТМ

Еве сме назад со #комкаст, прв во 2020 година. Како што е редот и овој пат со гостин и со актуелна тема. Во оваа епизода на гости беше Виктор Стојкоски, генерален секретар на Асоцијацијата за Е-трговија. Разговаравме за повеќе различни теми поврзани со е-трговија во Македонија. 

Меѓу другото зборуваме за позитивни локални примери, за нивото наразвој и сфаќање на компаниите, за транспортните услуги (пошта, достава и сл.) и секако за предизвиците поврзани со сивата економија. 

Очекувам повеќе дискусија на темава.. тука, под видеото, каде сакате…

#комкаст аудио feed: http://bit.ly/2rpwITn
Google podcast: http://bit.ly/2REeU1r

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.