#комкаст 64 – Apple vs FBI, World of Selfie

Од оваа 20, најтажна, епизода на #комкаст ветуваме дека редовно ќе ги објавуваме епизодите и тука на својот матичен блог по кои всушност пред (за неколку дена) цели 5 години започна каок аудио подкаст овој подкаст.

Еве ги линковите спомнати во видеото. Сите коментари, прашања, забелешки и предлози се добредојдени.

#Комкаст видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Митко Цабевски и Дарко Булдиоски

Обраќањето на Tim Cook

Secure Messaging Scorecard

POS for Stripe – Апликацијата на Горјан

World of Selfie

Македонската биткоин сцена молчи … и прави пари

Бонус линк: SelfieCity

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.