Основна употреба на Twitter

Да рециклирам малку, зошто го запоставивме блогов во последно време.

Пред неколку недели направив една основна (кратка) презентација за користење на Twitter.com. Ја ставив на Slideshare.net и ја споделив на Twitter, нормално. После неколку дена истата беше објавена на уредничиот дел со How-to презентации, дел од овој сервис (Slideshare.net)(сега веќе не е таму).

Еве ја и тука, ако си ја пропуштил/а. И пак да повторам, не е баш испеглана како што треба. Ветувам и мк верзија која ќе биде подобра од оваа.

Слајдот 12 укажува на search.twitter.com ;)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Основна употреба на Twitter

  1. melbourne airport tr 21/11/2012 at 05:51

    Anon.~ He who dies with the most toys is nonetheless still dead.

  2. wohnzimmer gestalten ikea 21/05/2015 at 18:36

    It’s not my first time to pay a visit this web site, i am visiting this site dailly and take pleasant data from here all the time.

Comments are closed.