Им фали уште линк за
Песна на Неделата… 🙂

Ова ми изгледа тотално не сериозно, добивам впечаток дека страницата е креирана колку да се рече дека постои…

Коса ми се дига кога ќе видам интернет страница на која половина од линковите се ВО ИЗГРАДБА … тоа ти е исто како да правиш нова куќа си се вселил да живееш таму, а сеуште немаш ставено покрив и прозорци 🙂