Блогерска приказна на насловната страна

Насловов ми е малку спиниван, ама тоа е и целата поента.

Во последниот број на Неделно Време насловната сторија се однесува токму на спинувањето, а автор на текстот е Билјана Кочовска или во блогосферава попозната како Bi.

Насловот на сторијата е Не биди бос, пропагандата се учи!

Нема потреба да истакнувам дека да не беше блогот итн, итн ….

Би честитки од мене 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.