Македонска Е-општина

Е вака се прави е-општина. Погледнете колку широк дијапазон на услуги нуди Општината Гази Баба преку својата интернет презентација

Е-Општина Гази Баба

Посебно погледнете ја фотографијата на месецот (линк)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Македонска Е-општина

  1. Teko 27/02/2006 at 17:38

    Им фали уште линк за
    Песна на Неделата… 🙂

    Ова ми изгледа тотално не сериозно, добивам впечаток дека страницата е креирана колку да се рече дека постои…

    Коса ми се дига кога ќе видам интернет страница на која половина од линковите се ВО ИЗГРАДБА … тоа ти е исто како да правиш нова куќа си се вселил да живееш таму, а сеуште немаш ставено покрив и прозорци 🙂

Comments are closed.