#комкаст 57 – Engage, Twitter, телевизија и Vine

vine_logo

Во оваа епизода од нашиот подкаст (без гости) зборувавме за неколку актуелни работи. Прво малку за Engage, потоа за трансформацијата на Twitter и неговата интеграција со телевизиската содржина. Подкстот го завршивме со краток осврт за новата мобилна апликација за споделување видео – Vine.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.