#комкаст 58 – со Владислав Бидиков

bidikov-podkast

Гостин во оваа епизода ни беше т.н. сервер гуру Владислав Бидиков (@bidikov) со кого разговаравме на теми од одржување на сервери, инфраструктура за интернет, безбедност на вебсајтови и малку за локалните интернет пикови на посетеност.

Разговаравме повеќе од еден час, Бидик не се напи вода ниту еднаш и не престана да зборува 15 минути по завршувањето на самиот подкаст :).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.