#комкаст 36 – Интернет заедница со Борјан Јовановски

По започнатиот муабет на Engage оваа среда продолживме јавно да дискутираме со Борјан Јовановски на некои релативно општи теми поврзани со интернет и традиционалните медиуми ставени под капата на терминот интернет заедница.

Комплетно ќе те разбереме ако не успееш да го ислушаш до крај подкастов затоа што во вториот дел станавме гласни и премногу возбудени :). Не понесе Борјан, искусен е тој, нема збор.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 36 – Интернет заедница со Борјан Јовановски

  1. free gift card ebay 22/08/2012 at 08:22

    I simply had to thank you so much once more. I do not know what I would have followed in the absence of those information contributed by you on such area of interest. Certainly was an absolute frightful setting for me, but viewing your specialized way you processed it forced me to weep with delight. I am happy for the work as well as have high hopes you find out what a great job you're getting into teaching the mediocre ones all through a site. I am certain you haven't come across all of us.

Comments are closed.