Media & Marketing Blog

1.500 коментари во просек

Што би правеле доколку имате 10 милиони page loads на ден??

Па веројатно ништо посебно освен што ќе треба да читате по илјадници коментари на своите постови.

Не, не сум забегал, не знам ниту да читам кинески, ама за среќа бројките ги пишуваме исто.

Ова блогот на кинеската актерка Xu Jinglei

3 коментари на “1.500 коментари во просек”

  1. Развигор

    Би ставил Гугл адс. Со заработените пари би имал доволно време да се повлечам во пензија и да ги модерирам коментарите. 🙂

    Еве да речеме сајтот да има CPM (Cost per 1000 impressions) од 1 долар, заработката би била 1000 долари дневно. Пуна капа.

  2. Teko

    Развигор, не контам од каде $1000? Ако има 10 милиони, тогаш $10,000 дневно, ај не крати и ти 🙂

Коментарите се затворени.