1.500 коментари во просек

Што би правеле доколку имате 10 милиони page loads на ден??

Па веројатно ништо посебно освен што ќе треба да читате по илјадници коментари на своите постови.

Не, не сум забегал, не знам ниту да читам кинески, ама за среќа бројките ги пишуваме исто.

Ова блогот на кинеската актерка Xu Jinglei

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments 1.500 коментари во просек

 1. Развигор 04/03/2006 at 18:48

  Би ставил Гугл адс. Со заработените пари би имал доволно време да се повлечам во пензија и да ги модерирам коментарите. :-)

  Еве да речеме сајтот да има CPM (Cost per 1000 impressions) од 1 долар, заработката би била 1000 долари дневно. Пуна капа.

 2. Darko156 04/03/2006 at 19:42

  Еве со каков проблем всушност се соочува таа: клик тука

 3. Teko 05/03/2006 at 08:58

  Развигор, не контам од каде $1000? Ако има 10 милиони, тогаш $10,000 дневно, ај не крати и ти :-)

Comments are closed.