“Glocal Media in Transition” – conference

Glocal media in transitionThe New York University Skopje is very proud to announce an International 3-day conference entitled (G)Local Media in Transition – The Case of South-Eastern Europe 1990 – 2007. This exciting and far-reaching subject is certain to attract a host of local, national and international interest.

Детали за програмата и конференцијата можете да најдете на нивниот сајт/блог ( ќе треба да се помачите околу агендата) или еднотавно повелете ПДФ варијанта од програмата: Glocal media in transition

Авторите на овој блог ќе имаат заедничка презентација последниот ден од оваа тридневна конференција (8-10 Март). А во истата сесија хронологијата на МБЗ ќе ја презентира Филип.

Technorati Tags: , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.