Честитки

Малку каснам ама што е тука е:

Порталот „Тотал” за два и пол месеци посетен 50.000 пати (Утрински Весник)

Љупчо Зиков: “Нашата визија е Интернет-страницата да се преведе на англиски јазик и во следните две години да стане една од седумте најрелевантни бизнис веб-портали на Балканот”Венко Глигоров: оваа Интернет-страница е пионер кога станува збор за медиумското презентирање на македонската економија

Илијанчо Гаговски: порталот е успешна приказна, бидејќи е квалитетен и конкурентен

Ќе беше во ред за овие два и пол месеци некој да ги погледнеше и критиките кон оваа страница: претходен пост 1, 2

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Честитки

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 05:46

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Честитки | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.