Media & Marketing Blog

#комкаст 22 – Franck Nouyrigat ко-основач на Startup Weekend

Оваа епизода за прв пат во (цела аудио и видео) историја(та) на #комкаст епизодата одеше на англиски јазик. Секако за тоа „виновен” беше Franck еден од основачите на Startup Weekend. Сега веќе оваа приказна е зад него, но со задоволство зборуваше за почетоците на оваа франшиза, за развојот на стартапите и стратап заедницата и заедницата на претприемачи.

Секако зборувавме и за Македонија, за неговите првични искуства и за можностите кои ги гледа тука како потенцијал и предизвик за развој на добра претприемачка атмосфера.

Play

2 коментари на “#комкаст 22 – Franck Nouyrigat ко-основач на Startup Weekend”

  1. Киро Велковски

    Кaј сте вчерa?

Коментарите се затворени.