#комкаст 66 – Franck Nouyrigat ко-основач на Startup Weekend

Оваа епизода за прв пат во (цела аудио и видео) историја(та) на #комкаст епизодата одеше на англиски јазик. Секако за тоа „виновен” беше Franck еден од основачите на Startup Weekend. Сега веќе оваа приказна е зад него, но со задоволство зборуваше за почетоците на оваа франшиза, за развојот на стартапите и стратап заедницата и заедницата на претприемачи.

Секако зборувавме и за Македонија, за неговите првични искуства и за можностите кои ги гледа тука како потенцијал и предизвик за развој на добра претприемачка атмосфера.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments #комкаст 66 – Franck Nouyrigat ко-основач на Startup Weekend

  1. Киро Велковски 11/03/2016 at 15:31

    Кaј сте вчерa?

  2. Darko156 11/03/2016 at 16:35

    По обуки… 😉

Comments are closed.