#комкаст 37 – Жените во ИТ светот

Инспирирани од 8-ми март и редовните дебати кои веќе се насетуваа оваа епизода на комуникации.нет подкастот ја посветивме на жените во светот на технологијата, софтверот, програмирањето, интерент и сл. Широк спектар на теми, малку жестоки спротивставувања и долг, на моменти неврзан, муабет се главните одлики на, веројатно, најдолгиот подкст кој го имаме објавено. Гoсти ни беа @TAtanasoska @WetKleenex @arangel @gdamjan

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.