Политика – блогови

На оваа релација Јован пред некој ден дискутираше. Да се разбереме не сакам ни од далеку да помислам да коментирам на ова тема туку само сакам да посочам до каде се стигнати поискусниве (западни) цивилизации.

Ова е официјалната страница на BloggingMan

Blogging Man 2007 is the single largest geathering of political bloggers

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.