Школа за односи со јавноста

Киснете на работа, не се прибирате дома, постојано се трудите да напредувате во својата работа. И тоа не ви е доволно, сакате и попладне да одите нешто паметно да научите?

Или добро, еве и друго сценарио: Од секогаш сте сакале да се остручите во некоја работа и да бидете вистински професионалец кој знае да комуницира во секоја прилика и да ја претставува својата или работата на организацијата.

Или накратко, сценарио три: Сакате новинарите да ве слушаат :)

Еве едно можно решение. Школа за односи со јавноста, во организација на НВО Инфоцентарот и Амвон комуникации. Еден месец, три пати на ден неделно, и тоа попладне. Добитна комбинација.

Pr-skolaПредавачи на школата се искусни и креативни експерти за односи со јавноста, новинари, психолози, истражувачи и аналитичари. Школата е наменета за претставници на граѓански здруженија и фондации, домашни и странски инстуции, јавна администрација и бизнис сектор. …НВО Инфоцентар

Разгледајте ја убаво програмата, изгледа интересно.

Technorati Tags: , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Школа за односи со јавноста

  1. GoodBytes 10/03/2007 at 04:12

    Еден месец, три пати на ден…

    Звучи доста напорно, тешко учениците. :-)

Comments are closed.