Катче за добри вести

Од неодамна на сајтот на „Блиц“ има посебно катче за добри и позитивни вести, веројатно како реакција на (пре)доминантото присуство на црни хроники, скандали и слични тракатанции низ денешните медиуми.

И не е само одвоен посебен простор, ами е ставен и на истакнато место 🙂

 

untitled.JPG

Идејата е секако за поздравување или што би рекол Борат „Nice“

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.