Блог листа на НВО Инфоцентар

Додека јас соберам сили да пишам, .аНТИ веќе постираше.

Значи, од неодамна на сајтот на НВО Инфоцентар во делот на адресарот може да се најде и листа на МК блогови. Заслугата ќе си ја препишам себе а и сите понатамошни дополнувања, корекции и слично можете да им ги пишувате мен, бидејќи така се договорив со луѓето од НВО Инфоцентар кој морам да ги пофалам дека на мојот предлог доста брзо и позитивно реагираа.

Идета беше едноставна, таму има листа на медиуми со која се служат голем дел од НВО секторот, па зашто да не се обидат да ги информираат и блогерите за нивните активности или да почнат да ги следат и нив.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

8 Comments Блог листа на НВО Инфоцентар

 1. Волан 13/03/2007 at 13:17

  Одлична работа си направил …

  Додај го овој блог

  Интернет Македонија
  http://internetmk.blog.com.mk/
  * подобар, попристапен интернет за сите граѓани на Македонија;

  * решавање на проблемите и заштита на правата на интернет корисниците;

  * поголема интернет пенетрација, и

  * промовирање на можности за продуктивна употреба на интернет.

 2. ХулаХопа 13/03/2007 at 13:59

  шо треа да напраи еден пингвин за да се закачи на тој сајт?

  😉

 3. Pingback: волан

 4. Iko 13/03/2007 at 15:33

  Ништо за спорт а? Ај кога ќе дополнувате може ќе ви текне 😉

 5. strumjan 13/03/2007 at 15:57

  треба повеќе такви како тебе

 6. Gjole 13/03/2007 at 16:18

  Дарко ај таму ако може и photo-soulz нека влезе во листата! 🙂

 7. ОгиСинко 13/03/2007 at 20:22

  По некоја недела ке ја препишеш целата листа, ако ненаш критериум.

 8. melbourne airport sh 21/11/2012 at 06:42

  Careers, like rockets, don't always take off on schedule. The key is to keep working the engines. -Gary Sinise

Comments are closed.