Jeff Jarvis – In the Telegraph newsroom

Насловов звучи како некоја главна звезда да настапува во некој нов филм. А може и така да се протолкува, ама ќе мораме да тоа филм да го замениме со подкаст ( и онака се попопуларни) и актер да го замениме до граѓанин новинар (добро, овој е малку повеќе од тоа, ама ај).

Се креваше многу прашина, се пишуваше многу за тоа, почна да работи, и еве сега почнуват и да си ја рекламираат т.е. да ја претставуваат наоколу – The Telegraph Newsroom

Импресиите и впечатоците на Jeff Jarvis, проследени со едно видео интервју токму пред големата округла маса: In the Telegraph newsroom

In the Telegraph newsroom

Technorati Tags: , , , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.