НАБЉУДУВАЧИ НА ВОЗОВИ

Коља постави дијагноза

Затоа генерално зборувам за кризата на македонските медиуми, криза која бара многу работа на повеќе фронтови, и употреба на различни стратегии, и на микро и на макро план. Преку блоговите директно и малку болно се уверив дека новите технологии или новите медиуми не можат туку-така да ги корегираат подлабоките општествени аномалии, оти луѓето се (сме!) тие: слабо образовани, слабо информирани, со многу ниска деловна и воопшто професионална култура, а притоа лути, бесни, нервозни, сиромашни… повеќе

За жал дијагноза е многу лесно да се постави, тешкиот дел доаѓа кога треба да се препише лекот.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.