[видео] Влијателни

influencers
Фино видео на темата…не е долго а интересно е. Вреди да се погледне.

FB WWW

via @eniac

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.