#комкаст 38 – Блогираме.мк

Оваа епизода комплетно беше посветена на новиот блог агрегатор Blogirame.mk. Дел од тимот кој стои зад овој сервис гостуваше во студиото на РадиоМОФ, и несебично ги сподели своите идеи, планови и предизвици.

Гости беа @sokarovksi @vnukot @pipovski и специјален гостин ко-водител @gragjaninot. Дечките имаат големи планови, да се надеваме дека најголем дел од нив што е можно поскоро ќе ги остварат.

Дали ти го користиш blogirame.mk? Дали блоговите уште се актуелни и има потреба од вакви срвиси?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 38 – Блогираме.мк

  1. Pingback: Блогерајство и blogirame.mk

Comments are closed.