Twitter на едноставен македонски

Благодарение на @Рибаро. За сите кои се прашуваат што е Twitter, и зошто толку се замараат луѓево со него. Ова видео можеби ќе им помогне малку од малку .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Twitter на едноставен македонски

  1. sead93 15/03/2009 at 20:54

    Шо би рекол миста Брнс, екселееент :))

Comments are closed.