Врска немам

Хрватското министерство за наука образование и спорт со најновата акција за борба против средношколците блогери уште еднаш потврдува дека благо речено од интернетот НЕМА ВРСКА повеќе

Вака некако започува текстот на Neven Barković за хрватскиот портал Index.hr, повеќе детали кај .аНТИ

Она што јас си го помислив кога ја прочитав оваа прва реченица беше дали нашето министерство знае што е тоа Интернет и за што служи или можеби наликуваат на типот кој деновиве може да се симне на он.нет

Уште повеќе детали кај Вуна

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.