[…] Ваква слична интеграција Мурдок најавуваше одамна, но сеуште не е пред светлото на денот. Дали ова ќе ги мотивира момците од NewsCorp. да побрзаат ќе видиме. Technorati Tags: facebook, MySpace, social, social network, network, Share, Reuters. […]