Media & Marketing Blog

Роденден


Пред Далечнааааатa (една) 2005 година, на денешен ден беше историски креиран првиот пост на овој блог.

Како и многумина други прво стануваше збор за љубопитност и експеримент, но многу бргу блоговиве ми станаа една од главните преокупации во животот.

Нема потреба сега да истакнувам што и колку праев(ме) оваа година, слободно може да утепате неколку саати низ архивата десно од овој текст 🙂

Толку од мене, викендов прославувам, нема да има нови постови :))

12 коментари на “Роденден”

 1. Teko

  Среќен реоденден и да ти се множат постовите, посетителите, коментарите … 🙂

 2. Gjole

  ајде среќен!
  п.с. ќе падне негде частење? 🙂

 3. Darko156

  Негде сигурно ќе има 🙂

  Ако ме најдете ќе бидете дел од частењето 🙂

  Понудава важи цел викенд.

 4. Anonymous

  И, дали блогирањето го забавува времето?
  (во обете смисли на „забавува“) 🙂

 5. billi

  Eden od pointeresnite i posodrzajni mak.blogovi.Aj za mnogu godini.

 6. Darko156

  @ Жарко:

  во една смисла ДА
  во другата НЕ

  слободно одбери си која ти одговара 🙂

 7. GoodBytes

  Честитки за годишнината. „Комуникации“ е еден од најдобрите македонски блогови, блог кој од сам почеток со задоволство го читам.

  Секое добро.

 8. Развигор

  Честитки! 🙂

 9. Goran

  Cestito!
  Da mu se mnozat godinite na ovoj bolg i komentarite na postovite.

Коментарите се затворени.