Американец во Англија

Children & teens & young adults have found a new way to make their voices heard and “group” by topic and compatability, essentially bypassing nationalities and borders. They don’t march in the streets; they blog. They find people who will listen, and they form communities that share similarities. They’ve turned their backs on MainStreamMedia; they’ve formed their own.

Ова е дел од еден одличен коментар кој е поставен на премиернaта колумна (Technology feeds grassroots media) на Dan Gilmore публикувана од BBC. Се разбира доколку претходно не сте разбрале кој е овој човек, обавезно направето го тоа.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.