Експерти на мајка

PR-методата со која експертите (или стручњаците) промовираат одреден став кон случувањата од нашата реалност е еден од најстарите методи во односите со јавноста. Историјата покажа дека моралниот кредибилитет на експертската каста е кревок како сапуница, а злоупотребите кои ги направиле преку својот статус на стручни и обучени лица се со, речиси, библиски пропорции:tabak_02.jpg

tabak_03.jpg

пс: Веднаш да се оградам дека овој запис има каква било врска со нашите разулавени ем попаничени ем хистеризисани локал-експерти расштракани по медиумине со поклици за „garage sale“ на идентитетот на оваа нација.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Експерти на мајка

  1. melbourne airport ca 21/11/2012 at 06:23

    A rabbithorn cannot be a war-horse and will only become a laughingstock if he should try. – Darkovan Proverb

Comments are closed.