Втор роденден

Што да пишам, го заборавив. Беше пред два дена, мене ми текна вчера и смислив како да пробам да се извадам. Ако воопшто има и потреба.

Еве, ми најавија дека ќе не стават на насловна па чекав да ја направат за да пишам дека пред два дена комуникации.блогспот.ком а од поново комуникации.нет постои две години.

роденден

Ништо посебно, ама мене тоа ми е мерило од кога почнав да „забегувам” со новиве медиуми. А како што ми (ни) тргнало нема брзо да ни помине меракот.

И нормално: оваа прилика ја користам да им се заблагодарам на домашните, недомашните и сите кои доѓаа и не доаѓаа, и кој коментираа и кој не коментираа и така натаму.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

11 Comments Втор роденден

 1. Марија 19/03/2007 at 20:29

  Толку многу си „забегал“, што си заборавил дека ви е роденден. 🙂 Среќен роденден! И да ви се множат блоговските и блогерските години.

 2. Волан 19/03/2007 at 21:32

  Среќен роденден – за многу години 🙂

 3. Shepard 19/03/2007 at 22:06

  ај нек се угоде

 4. Развигор 19/03/2007 at 23:52

  Честито и со сè најубаво! 🙂

 5. ribaro 20/03/2007 at 00:41

  Честито нека е и за многу години 🙂

 6. GoodBytes 20/03/2007 at 01:10

  Честитки и успех и понатаму.

 7. Jeton 20/03/2007 at 01:15

  Честитки!

  And keep it up! It's only the beginning 😉

 8. Jana 20/03/2007 at 10:13

  CESTITKI!

  kamo torta?

  😉

 9. strumjan 20/03/2007 at 11:01

  Бриши ги сите претходни честитки 🙂

  На вакво нешто единствено што се вели е:

  Големи да растете!

 10. Томе 20/03/2007 at 22:37

  Ооо, ај честит втори роденден!

  (…и кажете во која игротека ;-).

 11. Ико 21/03/2007 at 03:35

  Абе остај ти насловна у списание, кажи каде е частењето? 🙂

Comments are closed.