Links 20_03_2007

Веќе некое време ми стојат отворени неколку текстови во мозилава, и никако да стигнам да ги изблогирам. Затоа еве уште еднаш, едно купче линкови.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Links 20_03_2007

  1. airport express 21/11/2012 at 04:08

    Who has time yet waits for time, comes to a time of repentance. – Spanish Proverb

Comments are closed.