[…] По редизјанот на Дневник (претходен пост) еве сега и братчето на Дневник, утрински Весник доживува реновирање.Се разбира платформата е на NextSense. Надворешниот изглед е подобар во однос на Дневник, но сепак остануваат истите генерални, забелешки од минатото. Насловите не се пермалинкови до сториите, нема автор на сторијата, нема датум и така натаму. […]