#комкаст 67 – Instagram, Google Ai, VR, u:Plug

Од оваа епизода на #комкаст зборувавме на повеќе различни теми, како што може и да видиш по линковите надолу, но ја издвојуваме онаа за Insgtram и неговиот значителен пад на интеракции што доведува до логичниот потег за промена на начинот на кој ќе се прикажуваат сликите во стримот. Односно ќе се воведе алгоритам врз основа на кој нема да ги гледаме сите слики во фид туку ќе ни се прикажуваат тие кои ние сакаме да ги видиме, или барем тие така мислат 🙂

Да биде текстов доследен на видеото, еве инфо и за новата тура нарачки овозможена на u:Plug

Линкови:

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.