Тазе Дневник

Анти (најдобро рангираниот македонски блог според Technorati) вика Дневник имале нова страна. И си велам ај да видам што направиле. И кoга да видиш, револуција.

Дневник (т.е. NextSense) направиле сајт кој не наликува на онлајн архива.

Вакви потези ме радуваат и скриено ми влеваат надеж дека она кругот (претходен пост) кој го пишував се врти.

И сега за да бидам тотално изненаден треба Дневник да организира прес конференција или да објави официјално известување за редизајнот на сајтот и нивните планови за понатаму :)

кратка забелешка од прва рака: сториите треба да имаат датум кога се објавени

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Тазе Дневник

  1. Pingback: Komunikacii » Утрински со нова веб презентација

Comments are closed.