Првата кампања органзирана преку Pinterest

Ако до сега не си чулА за Pinterest, направи пауза, трк на it.com.mk за да се информираш, па после дојди назад за да го погледнеш видото од (како што истакнуваат самите организизатори) првата кампања спроведена со посредство на овој сервис.

И само мал заклучок, уште еднаш се покажува дека комбинацијата на онлајн и офлајн е добитната. Ова го знаеме и од личното искуство, ама секако не со употреба на Pinterest, којзнае, можеби наскоро ќе се обидеме да го вклучиме и овој сервис, видеово инспирира :).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Првата кампања органзирана преку Pinterest

Comments are closed.