Жаре маж, блогер наш

Сопстевникот на овој блог нема ни куќа, ни стан ни кола, ни возачка дозвола. Има само точак со дупната гума и компјутер за сурфање и блогирање…повеќе

Вака започнува еден блог-посотот на Жаре каде се самопрогласува за Блогетер. Постов вреди да се прочита, за разлика од коментарите ;)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.