#комкаст 60 – За SitnoSeckano.com со Маја и Бојана

Во оваа епизода гостинки ни беа локалните пионер(к)и кога станува збор за блоговите за храна. Сестрите Бојана и Маја пред 4 години го започнаа sitnoseckano.com и во меѓувреме објавија многу рецепти и дузина одлични видеа.

Разговаравме за мотивите, за фидбекот, за промените и секако за успешните и неуспешните рецепти. Во студиото со нас беше и Даниел (@thedcoy), човекот одговорен за поголем дел од визуленото претставување на блогот. Фотките подолу се негови.

radiomof_komkast-1
radiomof_komkast-2
radiomof_komkast-3
radiomof_komkast-4
radiomof_komkast-5

Ако го дослушате до крај подкастот ќе дознаете дека наскоро ќе иницираме средба на блогери за храна, значи ако си за, вклучи се во муабаетот побрзо :)

А еве ги и нивните одлични видеа

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments #комкаст 60 – За SitnoSeckano.com со Маја и Бојана

  1. Киро Велковски 10/04/2013 at 12:51

    Супер подкаст :) Освен „правливо“ што има врска со прашина а не со doable, мислам треба сеЧкано наместо сецкано :) Нејсе, ова појќе ми личи на кујнски блогери отколку за храна, ама ај…
    Да ви се множат и рецептите и спонзорите :)

  2. Pingback: За (не)готвењето и блогирањето… Интервју со Комуникации.нет | сурово & вкусно

Comments are closed.