PR.ORG.MK

Во прилог на претходниот пост еве една информација која можеби не сте ја знаеле. На интернет постои страница www.pr.org.mk. Таму може да се најдат интересни работи сврзани со темата која ја начнавме. Но внимавајте од за мене необјасниви причини страницата се отвара прво на англиски јазик.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments PR.ORG.MK

  1. Anonymous 08/04/2005 at 12:11

    Супер што ја откривте РR странава.
    За да ти објаснам причината зошто се отвора прво на англиски треба прво да ти кажам дека оваа веб страница е дел од еден дел од поголем проект што заеднички го правеа ИОМ (пари) со поддршка на Македонскиот институт за медиуми (содржинскиот дел). Во проектот има печатени изданија, ЦД издание и www издание. Книгата е испечатена на македонски и албански јазик, ЦД-то е практично исто како веб страната со тоа што сликите се во поголема резолуција. Бидејќи во моментот кога ја поставивме страната во Македонија, с

  2. Jane Stefanov 08/04/2005 at 12:14

    Супер што ја откривте РR странава.
    За да ти објаснам причината зошто се отвора прво на англиски треба прво да ти кажам дека оваа веб страница е дел од еден дел од поголем проект што заеднички го правеа ИОМ (пари) со поддршка на Македонскиот институт за медиуми (содржинскиот дел). Во проектот има печатени изданија, ЦД издание и www издание. Книгата е испечатена на македонски и албански јазик, ЦД-то е практично исто како веб страната со тоа што сликите се во поголема резолуција. Бидејќи во моментот кога ја поставивме страната во Македонија, според статистиката на метаморфозис, само окулу 4% користеа интернет секој ден решивме веб изданието да биде наменето за странци со цел да ги презентираме нашите автори пред светот. Ако сеуште не ти е јасно можеш да ме контактираш на admin@pr.org.mk. Пријатен ден и продолжете со добрата работа!

Comments are closed.