Музички видео спотови

Можеме да наведеме неколку општоприфатени факти за музичкиот спот:

(1) тој е медиумска содржина која се прикажува преку телевизискиот екран и неговите звучни уреди, (2) музичките спотови генерално се дел од популарната култура и конечно (3) начинот на кој се прифаќа или толкува видео спотот зависи од гледачот, т.е гледачот и неговиот вкус се пресудни дали одреден спот ќе биде толкуван како забавен, спектакуларен, досаден, „оток“, чиста уметност или залудно фрлени пари.

Музички видео спот

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Музички видео спотови

  1. airport transfers 21/11/2012 at 06:18

    Where you're going is more important than where you stand.

Comments are closed.